0,5 kg kartuleid
oliivõli
2 kanafileed
1 dl 20% hapukoort
oliivõli
2 kanafileed
1 dl 20% hapukoort
8 viilu toorsuitsupeekon
100 g kirsstomatid (poes polnud, asendasin lihatomati viiludega
meresool
100 g kirsstomatid (poes polnud, asendasin lihatomati viiludega
meresool
piprasegu
meira Kartuliglasuuri
Satna Maria pitsamaitseainet
Lõikasin kooritud kartulid pikki 8ks ja ladusin ahjuvormi. Nirista peale oliivõli, maitsesta soola- ja kartuliglasuuriga. Küpsetasin ahjus 200°C juures 30 minutit.
Maitsesta kanafileed soola, piprasegu ja pitsamaitseainega ning lõikasin neljaks.
Keerasin kanatükid peekonviilu sisse ja panin kartulite küpsemise ajaks hapukoore peale.
Ladusin filee-rullid kartulite peale. Küpsetasin ahjus 200°C juures veel 20 minutit.
Lisasin tomativiilud ja küpsetasin veel 10 minutit.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar