3 spl suhkrut
2 spl soola
1 l vett
2spl sinepit
1 spl hakitud tillivarsi
2 spl äädikat (30%)
1,5 kg kaelakarbonaadi
2 suurt sibulat
100ml toiduõli
Lõigo liha meelepärasteks tükkideks. Sibulad lõika ratasteks. Lõigu till väiksemaks.
Masseeri liha-sibul-till segu tugevasti umbes 3-4 minutit.
Lõigo liha meelepärasteks tükkideks. Sibulad lõika ratasteks. Lõigu till väiksemaks.
Masseeri liha-sibul-till segu tugevasti umbes 3-4 minutit.
Lahusta vees sool, suhkur ja sinep. Lisa äädikas.
Kalla marinaad lihale. Lisa viimasena õli.
Kalla marinaad lihale. Lisa viimasena õli.
Sega veelkord hoolikalt läbi ja lase seista minimaalselt 48 tundi. "Vana nostalgilise" maitse saavutab liha umbes 4-5 ööpäevaga.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar