pühapäev, 5. juuni 2016

Guinessiga šokolaadikook õele

Originaali võib leida siit 

Vaja läheb:
250ml Guinessi õlut
250gr võid
75gr kakaod
400gr suhkrut
142ml hapukoort
2 suurt muna
1 tl vanilliekstrakti
275gr jahu
2,5tl küpsetuspulbrit

Kuumuta ahi 180 kraadini ning määri 26cm vorm võiga.
Kalla õlu potti, lisa tükeldatud või, kuumuta kuni või on sulanud. Lisa kakao ja suhkur. Vahusta hapukoor, munade ja vanilliga. Lisa või-segusse. Lisa ka jahu ja küpsetuspulber.
Kalla taigen vormi ning küpsetage 45-60 minutit.
Lase täielikult jahtuda. Tegemist on küllaltki niiske koogiga.
Kaunistada või katta meelepäraselt. Mina kallasin üle sulatatud tumeda šokolaadiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar