pühapäev, 5. juuni 2016

Magus tomatisalat rosinatega

2 kg tomatit 1 kg paprikat 750 gr sibulat 500 gr suhkrut (võib panna ka vähem. Algul panen poole kogusest, hiljem lisan vastavalt maitsele juurde.) 2 spl äädikat 4 tl sool 1 hakitud tšillikaun 100 gr rosinaid või soovi korral 300gr tükeldatud aprikoose või ananassi.
Tomatid koorida, purustada ning panna potti. Paprika ning sibul puhastada ja tükeldada. Lisada tomatipudrule. Lisada pool äädikat, rosinad (või aprikoos või ananass), sool ning suhkur. Kuumutada tasasel tulel umbes tund aega. Nüüd on aeg, kus tuleks lisada ka tšilli (kui on soovi). Lisada ülejäänud äädikas ning keeta veel 10 minutit.
Panna kuumalt sterliseeritud purkidesse ning asetada "kasukasse" jahtuma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar