pühapäev, 25. juuni 2017

Šašlõkk


Vaja läheb:
3 spl suhkrut
2 spl soola
1 l vett
2spl sinepit
1 spl hakitud tillivarsi
2 spl äädikat (30%)

1,5 kg kaelakarbonaadi
2 suurt sibulat

100ml toiduõli


Lõigo liha meelepärasteks tükkideks. Sibulad lõika ratasteks. Lõigu till väiksemaks.
Masseeri liha-sibul-till segu tugevasti umbes 3-4 minutit.
Lahusta vees sool, suhkur ja sinep. Lisa äädikas. 
Kalla marinaad lihale. Lisa viimasena õli. 
Sega veelkord hoolikalt läbi ja lase seista minimaalselt 48 tundi. "Vana nostalgilise" maitse saavutab liha umbes 4-5 ööpäevaga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar