neljapäev, 8. august 2019

Letšo "Lemmik"

Miks "Lemmik"?
Sest see on meie pere lemmik :)

Vaja läheb:

4 kg küpseid tomateid
1 kg porgandit
1,5 kg paprikat
1 kg sibulat

Maitsestamiseks
2-3 spl soola
200 gr suhkurt
1-2 spl äädikat

Prae 2-3mm paksuseid porgandi kettaid vähekese veega madalal tulel poolküpseks. Lisa pikki poolitatud ja umbes 1 cm laiused paprika viilud. Kui need on ka poolküpsed lisa sibula poolrõngad. Kui sibul on klaasistunud, lisa vabalõikelised tomatitükid ja soola-suhkruga.
Kuumuta minutit 20, lisa äädikas. Kuumuta veel 10 minutit ja kontrolli maitsestatust.
Kui maitse sobib pane kuum letšo puhastesse purkidesse ja kaaneta.
*Kui ei viitsi segu kahekordse froteerätiku all järelküpsetada, siis peaks pärast äädika lisamist segu veel 20 minutit kuumutama.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar