esmaspäev, 26. aprill 2010

Itaaliapärane kanavorm

Originaalretsept: http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=5667

0,5 kg kartuleid
oliivõli
2 kanafileed
1 dl 20% hapukoort
8 viilu toorsuitsupeekon
100 g kirsstomatid (poes polnud, asendasin lihatomati viiludega
meresool
piprasegu
meira Kartuliglasuuri
Satna Maria pitsamaitseainet

Lõikasin kooritud kartulid pikki 8ks ja ladusin ahjuvormi. Nirista peale oliivõli, maitsesta soola- ja kartuliglasuuriga. Küpsetasin ahjus 200°C juures 30 minutit.


Maitsesta kanafileed soola, piprasegu ja pitsamaitseainega ning lõikasin neljaks.

Keerasin kanatükid peekonviilu sisse ja panin kartulite küpsemise ajaks hapukoore peale.

Ladusin filee-rullid kartulite peale. Küpsetasin ahjus 200°C juures veel 20 minutit.

Lisasin tomativiilud ja küpsetasin veel 10 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar