kolmapäev, 29. detsember 2010

Kirsi-vaarika trifle


500gr külmutatud marju (50/50 kirsid/vaarikad)
4 spl kuldset caster-suhkrut
4 spl sherryt või marjalikööri
250gr biskviidipõhja (võib ise teha 4-5st munast)
300gr kohupiimapastat (Alma vanilje sobib hästi)
1 purk Tere pudingit
400ml vahukoort

Pane külmunud marjad ja suhkur potti ja kuumuta tasasel tulel kuni suhkur on sulanud. Lisa liköör ja jahuta väheke.

Aseta biskviidi tükid klaaskaussi ja kata marjaseguga. Kui vedelikku tundub liiga palju, ei pea kõike kasutama.

Vahusta vahukoor, lisa kohupiima pasta ja puding. Kogu aeg edasi vahustades. Kalla segu marjadele. Lase tunnike enne serveerimist külmkapis tõmmata.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar