laupäev, 25. juuli 2015

Kabatšoki hoidis

Eks see ole selline "Ikra", "Caponata" jne kuidas keegi teda mis riigis nimetab kaste.
Niisama toidu kõrvale ta meie peres hästi ei lähe - küll aga paar pisikest purki pidulaudadel on ära söödud. Originaalretseptis on kogused suured. Mina teen umbes 0,5kg kabatšokist...

Vaja läheb:

3 kg kabatšokki
5 paprikat
100 g küüslauku
1-2 keskmist kibepipart
200 g suhkrut
200 g õli (võib ka vähem)
0,5 l tomatikastet (-pastat) - selle keedan tavaliselt ise eelnevalt eraldi valmis.
2 spl jämedat soola
2 spl 30% äädikat

Kõik ained riivida või ajada läbi hakklihamasina.
Panna keema.
Riisuda vaht. Lisada maitseained. Keeta 1-1,5 h. Panna kuumalt purkidesse. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar