laupäev, 18. juuli 2015

Marineeritud kurgid "Sõrmekesed"

Kurkide maitsel ju midagi viga ei olegi aga see õli seal purgis on nagu tilk tõrva meepotis. Ainult selle vahega, et seda tõrva on kordades rohkem kui tilk... Ma

Vaja läheb:
4 kg kurki
200 gr 9% äädikat
1 klaas õli
2 spl musta pipart
12 küünt küüslauku
3 spl soola (kuhjaga)
1 punt peterselli
1 klaas suhkrut
1 punt tilli

Keeta marinaad. Panna pikki neljaks lõigatud kurgid (ma tegin viiludega) ning muud ained suurde kaussi. Kallata peale keev marinaad. Lasta tõmmata 4 tundi. 
Kurnata vedelik välja, panna kurgid purkidesse. Lasta marinaad uuesti keema, kallata kurkidele ja kaaneta purgid. Lase jahtuda tagurpidi asendis. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar