laupäev, 18. juuli 2015

Marineeritud kurgid "Bulgaaria puhkab"

Mida arvata kurgist, mille kohta mees ütleb "unusta ära!".
Sarnane on ta marineeritud kurgilõikudele aga no midagi on puudu. Lurrid on. Ja porgand, mis mulle muidu marineeritult väga meeldib ... äkki on mu "tugeva maitse" armastus takistuseks... Võib-olla... Võib...

Vaja läheb (4 liitri jaoks):
kurke
4 porgandit
4 sibulat
8 tilliõisikut
2 liitrit vett
3 spl soola
7 spl suhkrut
180ml 9% äädikat

Porgand ja sibul lõikuda ning panna koos tilliga purgi põhja. Lisada kurgid.
Valmistada marinaad ja valada kurkidele.
Steriliseerida 10 minutit. Kaanetada ning panna teki alla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar