laupäev, 18. juuli 2015

Marineeritud kurgilõigud

Oijah, vabandan nüüd aga no öäkk. Õliga kurk ei ole minu jaoks. Õlita võiks proovida aga iseenesest selline lahja versioon kurgist on...

Vaja läheb (1 liitrise purgi kohta)
kurke
5 porgandiviilu
2 küüslauguküünt
2 tilli lehte
2 tl suhkrut
1 tl soola
1 spl 9% äädikat
1 spl toiduõli

Purgi põhja panna tilli, porgandid, küüslaauguküüned. Täidame purgi kurkidega. Lisame 1 tl soola, 2 tl suhkrut 1 spl äädikat. Kallame peale jääkülma vee ja kõige peale õli. Steriliseerime keema mineku hetkest 15 minutit ning kaanetame. Jätame jahtuma tagurpidi. Mitte katta tekiga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar