laupäev, 25. juuli 2015

Peedisalat ehk boršipõhi 2

Suvikõrvitsaid tuleb nagu muda :) Tõesti - iga päevaga tuleb paar tükki juurde. Kuna aga marineeringu omad alles "ligunevad" siis vahepeal võiks midagi muud ju ka proovida...

Vaja läheb:

1 kg peeti
1 kg porgandit
1 kg kõrvitsat (või suvikõrvitsat, kabatšokki)
3 tl soola
3 spl äädikat
4 spl suhkrut
250g sibulat
0,5 l õli (võib vähem panna)

Peet, porgand, kõrvits riivida, sibul hakkida. Panna õli potti, kuumutada, lisada riivitud peet, lasta haududa. Lisada porgand, lõpuks kõrvits ja sibul. Keeta, lisada maitseained. Kuumalt purkidesse. Talvel keldrist või kus iganes keegi hoiab - hea võtta kui vaja kiiresti suppi keeta

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar