laupäev, 25. juuli 2015

Tomati - sibulasalat

Kuna mul juba tomatid punetavad (kolletavad ja oranžitavad tegelikult ka), siis tuleb vaikselt mõelda, mis talveks sisse teha. Üks eelmisel aastal huvi pakkunud ja ka väga maitsvaks osutunud retsept on alljärgnev:

Vaja läheb 1 liitri jaoks:


10 suurt tomatit
12 sibulat
6 spl õli
2 spl palsamiäädikat
2 tl soola
0,5 tl musta pipart

Lõika tomatitele rist noaga peale, pane tomatid paariks minutiks kuuma vette. Koori ja tükelda. Koori ja haki sibulad. Sega potis sibulad, tomatid ja õli ning kuumuta keskmisel kuumusel 1 tund. Tõsta tulelt ning maitsesta soola, pipra ja äädikaga. Vala kuumalt purkidesse ja sule purgid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar