reede, 17. juuli 2015

Marineeritud kurgid "Daami sõrmekesed"

No selle retsepti puhu on tegemist "hmmm" retseptiga. Et nagu ei oska täpselt seisukohta võtta.
Tegin kurgiviiludega, mitte neljaks lõigatult nagu retsept ette näeb. Ning lasin purgis seista 5 tundi, mitte kausis. Maitse on hea aga midagi on nagu puudu jälle. Teen ühe proovika veel.

Vaja läheb (3,5l jaoks):

150 ml õli
1 kl 9% äädikat
100 gr soola
1 kl suhkrut
5 sibulat
4 kg kurki
2 spl riivitud küüslauku
2 spl musta pipart

Kurgid lõikuda. Panna kaussi ning lisada kõik muud ained. Lasta seista 5 tundi jahedas kohas.
Paigutada purkidesse, kallata üle keeva veega ning steriliseerida 15min.
Kaanetada ning mässida teki sisse kuni jahtumiseni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar